Vrijstaande karakteristieke woning, midden in het dorp met een ruime tuin op het zuidwesten.

Dit voormalige schooltje, gelegen aan de Dorpsstraat 829 midden in het landelijke dorp Oudkarspel, is nu in de verkoop gekomen.
Wel vermelden wij direct dat dit vrijstaande woonhuis met garage aandacht nodig heeft. De woning zelf is in goede staat en door de huidige eigenaar al in het verleden voorzien van onder andere gedeeltelijk nieuwe kozijnen (noordzijde nog niet) en veranda. De wanden en plafonds in woonkamer en keuken zijn fraai gestuct.
De woning heeft een ruime oprit naar de achter in de tuin gelegen garage. Het is gelegen tussen Dorpsstraat en Voorburggracht. U kunt zowel vanaf de Voorburggracht als van de Dorpsstraat het perceel bereiken.

Entree:
Voorzijde, (Dorpsstraat) voordeur, hal, en deur naar aan voorzijde gelegen kamer. Deze kamer kunt u inrichten als kantoor of werkkamer. Trapopgang naar eerste verdieping. Deur naar woonkamer met open keuken. De woonkamer en open keuken zijn licht, goed afgewerkt(stuc) en ruim. De keuken is aan de voorzijde. De keuken is netjes. De woonkamer heeft en suite deuren naar de geweldige kamer aan de achterzijde. Deze “extra” kamer is aan de tuin gelegen en direct aan de veranda. Deze kamer is echt een extra bij dit huis, u kunt er heel veel mee en vele kanten mee uit. Eigen ideeën kunt u hier goed invullen. Aan de achterzijde zijn ook het toilet en de wasruimte aanwezig.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Deze kamers vragen om aandacht en zijn ruim genoeg in ieder geval. De ruimte van de badkamer is groot en uw wensen kunt u hier zeker realiseren.

Buitenleven:
Het buitenleven op deze plek is van de zon genieten tot in de late uurtjes. De tuin is op het westen gelegen en vanaf de veranda gaat u hier zeker met uw gezin en/of vrienden aan een lange tafel genieten van het buitenleven. Ook al ligt dit huis tussen twee drukkere straten in, in de tuin is het wel goed toeven. De garage is ruim en goed bereikbaar. Zowel vanaf de Voorburggracht als ook vanaf de Dorpsstraat. De tuin biedt u genoeg mogelijkheden om u helemaal uit te leven.

Tot Slot:
Bent u op zoek naar een vrijstaand huis, waar aandacht nodig is. Dan is dit een huis welke uw interesse waard is. U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.