Een dijck van een woning!

 

In de geliefde woonwijk Tuitjenhorn-Oost mogen wij u deze leuke, uitstekend verzorgde 2,5 meter uitgebouwde tussenwoning met openslaande deuren naar de ruime achtertuin aanbieden. 

De woning is uitstekend geïsoleerd, voorzien van 3 ruime slaapkamers en is gelegen in een geliefde kindvriendelijke woonwijk.

 

Dit is echt met recht een “Dijck” van een woning die zeker de moeite waard is om van binnen te bekijken. 

Twijfel niet en bel ons voor een bezichtiging!

 

Indeling van de woning:

 

Begane grond:

U komt binnen in de ruime hal met meterkast en de doorgang naar de sfeervolle, ruime, woonkamer die is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer.

In de woonkamer bevindt zich een ruime bergkast en de aparte gang voorzien van keurige toiletruimte met wandcloset en fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

De keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een uitbouw van circa 2,5 meter dit maakt het een heerlijke woonkeuken. De uitgebreide keuken is voorzien van inbouwapparatuur en middels een toegangsdeur en de openslaande tuindeuren bereikt u de diepe en privacy volle achtertuin!

 

Eerste verdieping:

op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en keurig afgewerkte slaapkamers (voorheen 3). De ruime badkamer heeft een lichte betegeling, 2e toilet, wastafel en een douchehoek.

 

Tweede verdieping:

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping, op deze verdieping bevindt zich nog een 3e  slaapkamer (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer) alsmede een flinke berging, tevens is hier de opstelling van de wasmachine/wasdroger, de cv-opstelling (Intergas bouwjaar 2019) en de WTW-unit.

 

Buitenleven:

Door dat de tuin erg diep is, is er genoeg ruimte om hier een heerlijke plek te creëren waar u lekker van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van bestrating, buitenkraan, een (tijdelijke) extra berging, een keurige schutting en een achterom. Achter in de tuin staat de houten berging welke is voorzien van elektra. 

 

Bijzonderheden/extra’s:

 - Oplevering eind oktober begin november 2021;

-  Zowel op de begane grond als op de 2e verdieping is een wasmachine en droger aansluiting;

- Aanbouw achterzijde 2012;

- Cv vernieuwd in 2019;

- Voorzien van luxe deuren en een prachtig gestukt plafond op de begane grond;

- Elektra aansluiting buiten aan de voor- en achterzijde van het huis;

- Extra waterkraan in de meterkast;

- Extra tv aansluiting in achterkamer/woonkeuken;

- De woning is volledig geïsoleerd.

 

Tot slot:

Bent u opzoek naar een verzorgde woning in het mooie landelijke Tuitjenhorn, dan is dit de woning voor u!

 

Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.


Bekijk pand op Google Maps.