Een leuk huis te koop in Zwanenburg!

 

Heerlijk rustig gelegen aan een plantsoen en op een royaal perceel bieden wij u aan deze ruime TUSSENWONING. De woning biedt veel mogelijkheden, al dient er natuurlijk wel het e.a. gemoderniseerd te worden. De woonkamer is ruim en licht en middels de openslaande deuren bereikt u de fijne tuin met stenen en houten berging. De hele dag door is er in de tuin altijd een plekje in de zon te vinden waardoor je daar fijn kunt vertoeven. 

 

Zwanenburg heeft u echt veel te bieden, voorzieningen zoals winkels, de bakker, de slager, sportfaciliteiten, recreatiegebieden "Spaarnwoude" en "Park Zwanenburg" met loop-/fietsbrug naar de "Middelveldsche Akerpolder", zijn in de nabije omgeving. Ook het openbaar vervoer zoals het treinstation Halfweg/Zwanenburg is vlakbij. Zowel Haarlem als Amsterdam zijn eenvoudig per auto te bereiken.

 

Kortom een leuk huis, op een fijne plek!

U bent van harte welkom!

 

 

Indeling: 

Begane grond:

U loopt binnen in een autoluw plantsoen, via de entree, hal met meterkast voorzien van een moderne groepenkast en glasvezel bereik u het toilet met vaste opbergkast. Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de 1e verdieping toegankelijk. 

 

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt een leuk uitzicht over het plantsoen. Het eetgedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren die u toegang geven tot de tuin. Aan de achterzijde is de half open keuken gesitueerd, voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een nette PVC vloer en het hele huis is voorzien van dubbel glas.

 

Eerste verdieping: 

Overloop, drie slaapkamers, de badkamer en 2 vaste kasten. De badkamer is bijzonder ruim en voorzien van een douchehoek, dubbele wastafel en 2e toilet.

 

Buitenleven:

De tuin is heerlijk, lekker ruim en in zijn geheel bestraat. In de tuin staat een ruime stenen berging met wasmachine en droger opstelling, hier is ook de CV ketel gesitueerd.

Achter in de tuin staat nog eens een berging, deze is van hout. De tuin is achterom bereikbaar en de zon ligging is noordwesten.

 

Tot slot:

Een leuke woning die smacht naar wat aandacht van bijvoorbeeld een jong stel of gezin die hier weer een heerlijk modern leef huis van zal maken, er is zelfs een dakopbouw mogelijk. Een klein puntje van aandacht het huis is gelegen in geluidsisolatieproject Schiphol Fase 2, 2002.

 

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

**

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Kies voor een aankoop makelaar! Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen.


Bekijk pand op Google Maps.