In het prachtige Ursem staat deze vrijstaande woning met garage, overkapping, grote tuin, 15 zonnepanelen,2 losse schuurtjes, diverse parkeermogelijkheden en 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond). Voor het gevoel van landelijk wonen en toch centraal.

 

Deze woning leent zich ook prima voor inwoning, bewoning door een groot gezin en/of kantoor aan huis. Er zijn volop mogelijkheden! Het woonhuis is functioneel uitgevoerd, wordt met zorg bewoond en is netjes bijgehouden. We begrijpen heel goed dat u dit huis op diverse punten gaat aanpakken en het naar deze tijd wilt brengen. Met oog voor detail wordt het huis er alleen maar beter op!

Wij noemen het een heerlijk familiehuis op een prachtige plek!

 

Komt u kijken? U bent van harte welkom!

 

Indeling:

Begane grond: Zij-entree, ruime hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en kelderkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer met open keuken en de bijkeuken met wasmachineaansluiting, douche en toilet. Via de bijkeuken is de slaapkamer op de begane grond binnendoor bereikbaar en aansluitend de garage.

 

1e verdieping:

Overloop, 3 ruime slaapkamers (voorheen 4) en een badkamer met douchhoek, 2e toilet, en wastafel.

 

2e verdieping:

Vliering

 

Buitenleven:

De tuin is rondom de woning gelegen. De achterzijde is gesitueerd op het zuiden en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De woning ligt op een royale kavel van bijna 342 m² en er is een strookje gehuurd van de gemeente (thans € 190 euro per jaar). De tuin heeft een uitstekende bezonning en is aangelegd met gazon, en beplanting.

 

Tot slot:

Door de riante bijgebouwen ook ideaal voor de hobbyist, verzamelaar of tuinliefhebber.

De bijgebouwen bestaan uit een:

- aangebouwde stenen garage;

- forse aangebouwde overkapping;

- vrijstaande berging bestaat uit 2 delen waar met gemak

 een aanhangwagen en/of vouwwagen in kan.

 

Er liggen 15 zonnepanelen op het platte dak, deze zijn geplaatst in 2016 en voorzien van allen een eigen omvormer.

 

Heeft u interesse? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.